Hyppää sisältöön

Tule mukaan

Tule mukaan kulttuuripajan toimintaan!

Kulttuuripaja on turvallinen paikka tehdä ja oppia uutta – mukavassa seurassa. Tarjolla on vaihteleva valikoima erilaisia luovia ryhmiä. Ryhmissä esimerkiksi taiteillaan, kirjoitetaan, musisoidaan, valokuvataan, pelataan ja liikutaan.

Kaikki toiminta on vapaaehtoista ja maksutonta. Et tarvitse aiempaa kokemusta osallistuaksesi toimintaan. Ryhmien sisällöstä, suunnittelusta ja ohjaamisesta vastaavat kulttuuripajan työntekijöiden kouluttamat vertaisohjaajat. Voit osallistua yhteen tai useampaan ryhmään ja olla mukana toiminnassa niin kauan kuin haluat. Meille voit tulla myös hengailemaan ja kahvittelemaan.

Voit halutessasi osallistua kulttuuripajalla järjestettävään vertaisohjaajakoulutukseen, joka antaa sinulle valmiudet oman ryhmän ohjaamiseen. Tukea ja apua ohjaamiseen saat tarvittaessa työntekijöiltä.

Kenelle toiminta on tarkoitettu?

Kulttuuripajan toiminta on suunnattu 18–35-vuotiaille, joilla on jokin mielenterveyden haaste tai muuten vaikea elämäntilanne. Kulttuuripajat ovat diagnoosivapaita alueita, osallistumiseen ei tarvita lähetettä, eikä sinun tarvitse kertoa tilanteestasi kenellekään, ellet halua.

Miten pääsee mukaan?

Voit tulla vapaasti tutustumaan pajalle aukioloaikojen puitteissa. Halutessasi voit sopia erikseen tutustumisajan. Sovittehan etukäteen ajan, jos tulette tutustumaan ryhmän kanssa.